Nog steeds bestuursleden gezocht!

Waarde medewingers,

Na het treffen zal onze Jacco het bestuur gaan verlaten om o.a. zijn muzikale passie ook bestuurlijk te gaan vormgeven in dat Zeeuwse stukje België. Ook wij begrijpen nog net dat de wereld tenslotte niet slechts een wingomspannend geheel is, maar wingocentrisch als wij nou eenmaal zijn betreuren we zijn overigens zeer begrijpelijke beslissing. Gelukkig hebben we op de jaarvergadering in november 2023 een nieuwe treffencoördinator in het bestuur kunnen verwelkomen: Erik Koevoet.

Maar er zijn nog meer opties; onze penningmeester die al sinds vorig jaar wacht op een opvolger blijft niet eindeloos wachten en om ruzie met zijn zeer liefhebbende vrouw -die hem na 11jaar wel weer eens voor zichzelf wil- te voorkomen stopt hij nu echt. Er is een nieuwe kandidaat die tot de jaarvergadering in maart 2024 met hem mee gaat lopen en hopelijk dan door de ALV benoemd wordt.

En volgend jaar een nieuwe voorzitter… kan in noodgevallen nog een Xtra jaartje mee maar dan zwaait hij gelijk met de vice-voorzitter/secretaris af en dat lijkt ons niet zo handig. Vermoed je bij jezelf enig bestuurlijk inzicht en sociaal besef, denk je een kluitje ongeregelde betweters bijeen te kunnen houden, kun je de club naar buiten toe adequaat representeren, heb je er een qua aandacht regelmatig klagende partner voor over, dan is dit je kans. Mocht je vrouw zijn of jezelf als zodanig beschouwen ( je moet tegenwoordig tekstueel op kipvriendelijke eieren lopen) is onze powervrouw Kitty daar blij mee.

Hopend dat onze postbus de overweldigende hoeveelheid aanmeldingen aankan verblijf ik immer optimistisch te Maartensdijk.

Motoriale groet, Marcus vdr Mast sec/vvz